Schrijf- & tekenwaren

Voor notitieboekjes, agenda’s en journals heb je natuurlijk wat nodig om mee te kunnen schrijven, hierom verkopen wij ook schrijf- & tekenwaren. Je weet zelf ook, je kunt er beter te veel dan te weinig hebben. Je hebt vast wel gehad dat je ze kwijt raakt, vergeet of uitleent om vervolgens nooit meer terug te krijgen. Bekijk ons hele assortiment hier.

Filters

Schrijfwaren

De klassieke klik balpen, hierbij wordt de punt blootgesteld of ingetrokken door op een knop op de bovenkant van de pen te drukken. Doordat het geen afneembare dop heeft is deze pen ideaal voor snel gebruik en hoef je je niet zorgen te maken om de dop niet kwijt te raken. Er is ook een optie op een balpen aan te schaffen met een afneembare dop. Als laatst is er nog, de fineliner. Een fineliner is een pen met een fijne punt, zo kun je nauwkeurig met dunne lijnen tekenen of schrijven.

Tekenwaren

Potloden hebben allerlei verschillende hardheden. Er zijn twee sets beschikbaar, een 5 potloden set met verschillende hardheden en een set met 12 aquarelpotloden. Bij de 5 set potloden lopen de potloden op qua hardheid. Hierbij geldt, hoe hoger het nummer achter de letter, hoe zachter en donkerder het potlood is. Het setje aquarelpotloden hebben weer een andere functie. Deze potloden kunnen worden gebruikt als normale potloden of als aquarelverf. Je kunt hiermee tekenen alsof het een klassiek potlood is, maar als hier water aan toevoegt, lost de kleur op en krijg je een prachtig aquareleffect.