Ruim assortiment Moleskine journals

In een journal kun je persoonlijke gedachten, ervaringen, reflecties en observaties in vastleggen. Het kan verschillende onderwerpen hebben, zoals een dagboek, doelen journal of een soort notitieboek voor creatief schrijven. Het heeft als doel persoonlijke ruimte te bieden voor zelfexpressie, reflectie en het vastleggen van levensmomenten. Bekijk onze voorraad van verschillende journals hier.

Filters

Wat is een journal en waarom is het handig?

Een journal is een handig hulpmiddel voor zelfontwikkeling. Het biedt ruimte voor zelfexpressie, reflectie en het vastleggen van levensmomenten. Door regelmatig te schrijven, verminder je stress, stel je doelen op en bevorder je persoonlijke groei. Of het nu gaat om het uiten van gedachten, het bijhouden van doelen, een journal ondersteund je emotionele welzijn.

Welke journals zijn er?

Baby journal

Dit mooie babydagboek is dé perfecte manier om alle bijzondere gebeurtenissen, grappige anekdotes en foto's van de zwangerschap tot en met het tweede levensjaar van je kindje te verzamelen.

Dessert journal

Als je een liefhebber bent van desserts, is dit een ideaal dagboek. Je kan heerlijke recepten van je favoriete toetjes noteren en bijhouden, je maakt dan uiteindelijk je eigen dessert kookboek. Zo is het handig om terug te kunnen kijken op je verrukkelijke nagerechten van vroeger en ze eventueel opnieuw te kunnen maken.

Recipe journal

In deze journal kun je alle gangen bijhouden en je favorieten noteren. Je kunt hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en nagerechten aan het dagboek toevoegen. Zo krijg je een verzameling van al je lekker lievelingsgerechten.

Traveller’s journal

Hét dagboek voor mensen die graag reizen, voor het organiseren en bijhouden van reizen over de hele wereld. Dat kan met dit dagboek. Je kunt er van alles in vastleggen, het gaat van klimaat en temperaturen tot reisherinneringen en verlanglijstjes.

Wedding journal

Dit dagboek helpt je stap voor stap gedurende het hele jaar tot aan je grote dag. Je kunt hierin je inspiratie en ideeën opschrijven, je budget beheren, de gastenlijst samenstellen en nog veel meer details. De wedding journal steunt je van het ten huwelijk vragen tot een lang en gelukkig leven.

Wine journal

Een dagboek voor gepassioneerde wijndrinkers. Creëer een gepersonaliseerde lijst met topmerken, verbeter je vaardigheid en kennis. Zo kun je je eigen wijnproeverijgids samenstellen. De journal bevat zes thema’s mousserend, wit, rosé, rood ,versterkt – zoet en gedistilleerde dranken.