Moleskine special editions

Bij de special editions zijn verschillende artikelen te verkrijgen. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten journals, notitieboekjes en een bundel travelset. Bekijk onze voorraad special editions hier.

Filters

Welke verschillende special editions zijn er?

Journals

Er zijn zes verschillende journals, ook wel dagboek genoemd. Een baby-, dessert-, recipe-, traveller’s-, wedding-, en wine journal. In deze dagboeken kun je al je gedachtes, ideeën en reflecties in vastleggen.

Notitieboekjes

Deze large notebooks zijn te verkrijgen met een blanco- en een gelinieerde layout. Maak gebruik van deze handige hulpmiddel om georganiseerd te kunnen werken. Wil je geen standaard zwarte of lederen notitieboek? Zie dan onze mogelijkheden voor een roze Barbie notebook of een gele Simpsons notebook.

Travelset

Leg dé reis van je leven vast in dit unieke boekje. Deze bundel beschikt over alles wat je nodig hebt om reiservaringen en reisbenodigdheden bij te houden. Het bevat een notebook om je planning, budget en reis op te nemen van begin tot eind. Ook heeft het een stylo pen, die een lichte, compacte en comfortabele vorm heeft. Tot slot heeft deze bundel bagagelabels, om zo je bagage snel te herkennen waar je ook naartoe gaat.