Ruim assortiment notitieboekjes

Een notitieboekje is een handig hulpmiddel om georganiseerd te werk te gaan. Schrijf je graag dingen op in plaats van typen op je computer. Een notitieboek biedt de mogelijkheid om gedachten, ideeën, notities en taken bij elkaar vast te leggen. Met ons ruime assortiment is er altijd een boekje dat perfect bij jouw past. Bekijk onze voorraad notitieboekjes hier.

Filters

Notitieboekje kopen

Om je productiviteit te verbeteren is een notitieboek een handige manier om taken, doelen en deadlines bij te houden, zo zie je dit nooit over het hoofd. Het is een mooi geheugensteuntje. Je kunt gemakkelijk terugbladeren om eerdere notities en doelen te bekijken of die gehaald zijn, zo kun je goed op jezelf reflecteren en uiteindelijk persoonlijk groeien.

De notitieboekjes zijn draagbaar en kun je overal mee naartoe nemen. Zo kun je altijd gedachten vastleggen, zelfs als je geen computer of telefoon bij de hand hebt. Hoe zonde zou het zijn als je denkt hét idee te hebben waarmee je een gat in de markt vult om deze dan vervolgens vergeten, omdat je het niet hebt opgeschreven. Er zijn ook notitieboekjes die groot genoeg zijn om op je bureau te laten liggen om zo het één en ander te kunnen noteren. Door alles op papier neer te zetten voorkom je ook de afleiding van elektronische apparaten.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een notitieboekje?

Cover

Je moet goed nadenken waarvoor je een notitieboekje wilt gebruiken. Als je het gemakkelijk mee wilt nemen is een softcover meer geschikt dan een hardcover. Een hardcover is weer gebruikelijk om deze open op je bureau hebt liggen.

Layout

Wil je het gebruiken voor alleen notities of wil je ook graag iets kunnen schetsen? Bekijk goed wat je hiervoor nodig hebt. Als je alleen notities wilt maken is gelinieerd papier perfect voor jou. Als je wilt schetsen zijn er ook mogelijkheden voor blanco notitieboekjes. Het is ook mogelijk om een gestippeld of een geruit notitieboekje te kopen.

Kleur

Alle notitieboekjes zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Denk aan de kleuren; zwart, bruin, blauw, roze, geel, groen en rood.

Formaat

Het formaat komt wel overeen met cover. Er is een pocketformaat om gemakkelijk mee te kunnen nemen. Een large en een extra large formaat, deze zijn weer meer geschikt om op je bureau te leggen om zo snel notities te kunnen noteren. Hierbij hangt de grootte af van je eigen behoeften.

Meer over de formaten van onze notitieboekjes is hier te vinden.