Ruim assortiment agenda’s

Begin je jaar goed en voorbereid met een nieuwe agenda. Leg al je afspraken, leuke activiteiten en doelen vast voor het jaar. Kies voor een extra grote agenda voor op tafel of een compacte pocketagenda om overal mee naartoe te nemen. Bekijk onze voorraad agenda’s hier.

Waarom een agenda kopen?

Door gebruik te maken van een agenda zorg je voor een georganiseerde structuur in je leven. Je kunt je tijd effectief indelen. Door afspraken, taken en deadlines te noteren behoud je een duidelijk overzicht. Zo kun je dagen, weken of maanden perfect inplannen om je doelen te behalen. Door alles mooi in een overzicht te hebben kan dit je stress verminderen. Je hebt namelijk een gevoel van controle over je planning en het vermogen om je tijd te beheren.

Welke agenda moet ik hebben?

12 maanden agenda

Deze agenda biedt een frisse start van het jaar. Deze loopt vanaf 1 januari tot en met 31 december.

18 maanden agenda

De perfecte agenda voor als je een drukke planning hebt. Dankzij het over 18 maanden beschikt, kun je eenvoudig oude gegevens terugvinden en verder in het jaar vooruitplannen. Deze agenda loopt vanaf juli/augustus tot eind december het jaar daarna.

Undated agenda

Ben je niet zo'n drukke planner en heb je geen zin om jaarlijks een nieuwe agenda aan te schaffen? Dan is de Undated agenda iets voor jou. Je kunt nu zelf bepalen welke gegevens je erin zet, handig toch.

4 redenen waarom een agenda onmisbaar is

1. Persoonlijkheid en creativiteit

Je stimuleert creativiteit door alles op te schrijven, dit prikkelt namelijk je hersenen. Tijdens het schrijven breng je structuur in je gedachten.

2. Schrijven betekent onthouden

Wist je dat het goed is voor je concentratievermogen om regelmatig te schrijven? Het is niet alleen een oefening voor je concentratie, maar ook een effectieve training voor je geheugen. Doordat schrijven meer tijd in beslag neemt dan typen, sla je beter op wat je noteert.

3. Beter overzicht

In een agenda krijg je direct een overzicht van je planning voor de komende week. Veel agenda's bevatten extra tools om je werk en leven georganiseerd te houden, zoals agendabladen voor notities, uitgaven, inkomsten en boodschappenlijstjes. Het gebruik van papier zorgt voor overzicht, omdat je gemakkelijk door de bladzijden kunt bladeren, wat rust geeft in je hoofd.

4. Geluksgevoel

Het is stiekem toch wel heerlijk om een mooie agenda te hebben. Hierin kun je al je to-do-lijstjes en aantekeningen kwijt. Wanneer je aan het einde van het jaar door je agenda bladert, heb je een boek vol herinneringen aan alle belangrijke momenten van het afgelopen jaar.

Je agenda of notitieboekje laten bedrukken? Lees hier meer informatie!